Kom Coronaproof je eigen sjaal ontwerpen en breien met vriendinnen, als vrijgezellenactiviteit of met je tante, zus en mama.

Deze workshops gaan steeds door op aanvraag, op een zondagnamiddag voor een groepje van 4 personen. Stuur me 2 data door die voor jullie passen en laat zeker weten met hoeveel jullie zijn. Ik mail je terug en hoop dat we snel een workshop kunnen inplannen!

Tijdens deze workshop leer ik je breien op een enkelbed breimachine. Je maakt in 4 uur tijd jouw eigen sjaal in hoogwaardige alpaca of mohair, beschikbaar in verschillende tinten. Geschikt om elke dag te dragen of voor een speciale gelegenheid!

Om ieders veiligheid te garanderen vraag ik je om een mondmasker te dragen. De machines worden gedesinfecteerd, de werktools zijn per persoon voorzien en er zal handgel klaarstaan. Er is plaats voor 4 deelnemers in deze workshop. Het atelier is ruim genoeg om de breimachines met genoeg afstand van elkaar te plaatsen. Ik volg de voorschriften op en indien er iets verandert word je zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.