MAAK JE AFSPRAAK

Ga je trouwen en ben je op zoek naar dé perfecte sjaal of trui die past bij je trouwjurk? In onze breistudio maken we bruids- en suitesjaals/truien op de handbreimachine, in de kwaliteit, de kleur en de grootte die jij wil. Wil je graag een bepaalde breisteek? Zit er een detail in je kleed dat je graag laat terugkomen in je sjaal of had je graag een extra lange sjaal? We helpen je graag om jouw vraag te vertalen in een persoonlijk ontwerp en zo tot jouw perfecte sjaal te komen. 

Maak hieronder je afspraak en dan bekijken we samen de mogelijkheden! Een sjaal op maat kost 349 euro en is hét accessoire dat je trouwoutfit de laatste finishing touch geeft. Na je huwelijksfeest wordt deze sjaal een fijne herinnering aan jullie mooiste dag. Bovendien kan je hem blijven dragen… mooi toch? 

Tijdens een afspraak in het atelier kan je ook alle sjaals en truien uit de vaste collectie passen.

Ook als ‘member of the party’ kan je bij ons terecht. We helpen je graag om dé sjaal of trui te maken die jouw outfit compleet maakt!

Veel voorkomende vragen over een sjaal en trui op maat

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een afspraak in de showroom bespreek je het ontwerp dat jouw trouwoutfit compleet maakt.

Lotte adviseert je over garenkwaliteit, kleur en textuur. In het atelier wordt er enkel met hoogwaardige garens zoals alpaca, mohair en kasjmier gewerkt. Zo kan je zeker zijn van een kwalitatief, uniek stuk, dat je zelfs na je trouwdag nog lang kan dragen.

Hoelang op voorhand moet ik contact opnemen?

Het is best om een afspraak te maken nadat je je trouwjurk gevonden hebt. Als je nog niet beschikt over je trouwjurk, vraag dan een staaltje van de stof en breng dat mee. Op die manier kunnen we rekening houden met de kleur en textuur van je jurk.

Twee à vier weken na afspraak in de showroom kan je je sjaal ophalen in het atelier.

Prijs

Een sjaal op maat kost 349 euro. Kies je voor een breisteek waarvan de breitijd erg lang is of wil je een hele specifieke kleur, dan betaal je 399 euro voor je sjaal.

HAPPY BRIDES

Deze bruiden kwamen langs in het atelier voor een sjaal op maat. Samen ontwierpen we hun bruidssjaal die helemaal matchte met hun trouwjurk.