MAAK JE AFSPRAAK

Dé perfecte sjaal of trui die past bij je trouwjurk

Ga je trouwen en ben je op zoek naar dat extraatje bij je trouwjurk? Een sjaal of trui is hét accessoire dat je trouwoutfit de finishing touch geeft. Na je huwelijksfeest wordt dit ontwerp een fijne herinnering aan jullie mooiste dag. In het atelier wordt er enkel met hoogwaardige garens zoals alpaca, mohair en kasjmier gewerkt. Zo kan je zeker zijn van een kwalitatief, uniek stuk, dat je zelfs na je trouwdag nog lang kan dragen.

Uit de vaste collectie of een stuk op maat?

Tijdens een kennismaking in mijn atelier te Gent bekijken we samen de mogelijkheden. Breng je jurk mee naar de afspraak, op die manier kunnen we rekening houden met de kleur en textuur van je jurk. Ik adviseer je over garenkwaliteit, kleur en textuur en samen komen we tot een ideale match. Op een uurtje tijd komen we al een heel eind. 

Heb je je ogen gericht op een item uit de AMARE- collectie? Tijdens de afspraak kan je alle sjaals en truien uit de vaste collectie passen.

Wil je liever een uniek stuk, volledig op maat? In mijn breistudio maak ik bruids- en suitesjaals/truien op de handbreimachine, in de kwaliteit, de kleur en de grootte die jij wil. Wil je graag een bepaalde breisteek? Zit er een detail in je kleed dat je graag laat terugkomen in je sjaal/trui of had je graag een extra lange sjaal? We vertalen jouw vraag graag in een persoonlijk ontwerp.

Twee à vier weken na onze afspraak kan je je bruidsjaal of -trui ophalen in het atelier, of stuur ik deze op naar je thuis.

Hoeveel kost een bruidsjaal of -trui?

De prijs van een sjaal op maat bedraagt tussen 349-399 euro, afhankelijk van de breisteek die je kiest. Kies je voor een sjaal uit de vaste collectie, dan betaal je 239 euro. De prijs van truitjes uit de vaste collectie bedragen 349-359 euro, wil je graag een uniek detail of heb je een speciale vraag, dan zal jouw trui tussen 400 – 500 euro kosten.

Hoelang op voorhand moet ik contact opnemen?

Het is best om een afspraak te maken nadat je je trouwjurk gevonden hebt. Als je nog niet beschikt over je trouwjurk, vraag dan een staaltje van de stof en breng dat mee.

Ga jij voor dat extra laagje goed gevoel op je trouwdag?

HAPPY BRIDES

Deze bruiden kwamen langs in het atelier voor een sjaal op maat. Samen ontwierpen we hun bruidssjaal die helemaal matchte met hun trouwjurk.