perfecte sjaal of trui die past bij je trouwjurk


Maak een afspraak in Lottes atelier, een Gentse bruidswinkel die gespecialiseerd is in breigoed. Ontdek onze vaste collectie van sjaals en truien, of bespreek een ontwerp volledig op maat gemaakt. Breng je trouwjurk of een stuk stof daarvan mee voor het beste advies.

Heb je jouw trouwjurk of suitekleed nog niet mee naar huis? Geen nood! Breng een foto mee, zo kunnen we je ook verder helpen.

Niet alleen de bruid  is welkom; ook moeders, oma’s, tantes, vriendinnen en andere gasten van de bruid kunnen bij ons terecht. We helpen je graag om een prachtig stuk te vinden dat perfect past bij jouw rol op de bruiloft. Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden in ons atelier in Gent!

 

atelier Lotte Van Huyck

 Een zachte sjaal of trui maakt je look helemaal af. Maar zorgt er ook voor dat je bij Belgische temperaturen comfortabel geniet van je feestelijke dag. Dat dit unieke stuk dan weer jouw garderobe opfleurt op andere (doordeweekse) dagen is dan weer mooi meegenomen!

En het beste van alles is dat dit stuk na het huwelijksfeest een dierbare herinnering wordt aan jullie onvergetelijke dag.

atelier lottevanhuyckknitwear etalage

Hoeveel kost een bruidsjaal of -trui?

Voor een bruidssjaal uit onze vaste collectie variëren de prijzen tussen 239 en 405 euro, afhankelijk van de gebruikte breitechniek (nl. breisteek). Een trui uit onze standaardcollectie kost tussen de 350 en 549 euro. Als je kiest voor een op maat gemaakt ontwerp, is de prijs voor een stola 349 euro. Voor een volledig op maat gemaakte trui starten de prijzen vanaf 650 euro. We streven ernaar om voor elke bruid een optie aan te bieden die perfect past bij haar stijl en budget.

Heb je een vraag? Via hello@lottevanhuyck.com of 0494213884 helpen we je graag verder.

HAPPY BRIDES

Bieke © Elke van den Ende

 © Felix Boniface

Hanne © Maryshootspeople

ester

grietje © Elke van den Ende

celine

verkooppunten

Woon je niet in de buurt? Maak een afspraak bij een van de verkooppunten.

Leuven

Anwerpen

Anwerpen

Geel

Antwerpen

Heeze, Nederland

Brussel