In Lottes atelier ga je zelf aan de slag op de handbreimachine. In vier uur maak je een unieke sjaal in alpaca- of mohair wol. Ze helpt je kiezen uit een selectie luxegaren in zachte tinten, leert je hoe je de breimachine bedient en toont je de knepen van het ambacht. Zo draag je zelfgemaakte warmte op het feest of elke ‘gewonere’ dag! We breien in een basisbreisteek, namelijk jersey.

Daarnaast leert Renée hoe je jouw eigen ringen maakt en toont Chantal je alle tips en tricks van het onderhouden van je eigen breimachine.

Trakteer jezelf op een fijne, leerrijke namiddag of kom met een vriend(en) of vriendin(nen)!

Lotte voorziet voor jullie een hapje en een drankje. Tot gauw!

KLEUREN & MATERIAAL

We hebben een selectie zachte en felle tinten in mohair en alpaca. Zo kan je een sjaal maken die perfect bij jouw outfit voor een feest of ‘normalere’ dag past. 

Kom je als bruid je sjaal breien? Als je je trouwjurk al hebt gekozen, mag je die zeker ook meebrengen. Een stukje van de stof, verkrijgbaar in de winkel, is ook een optie. We hebben verschillende soorten wit waaruit je kan kiezen. uiteraard is een zachte, andere tint ook mogelijk. Of net een felle kleur? Jij kiest!