WORKSHOPS   

In Lottes atelier ga je zelf aan de slag op de handbreimachine. In vier uur maak je een unieke sjaal in alpaca- of mohair wol. Lotte helpt je kiezen uit een selectie luxegaren in zachte tinten. Ze leert je hoe je de enkelbed-breimachine bedient en toont je de knepen van het ambacht. Zo draag je zelfgemaakte warmte op het feest, waarvan je bovendien nog lang kan nagenieten. We breien in een basisbreisteek, namelijk jersey.

De groepsworkshop is altijd op aanvraag, voor 4 personen, ideaal als vrijgezellenactiviteit of namiddag met vriendinnen!

Daarnaast bieden wij elke maand een ‘open workshop’ aan. Trakteer jezelf op een fijne, leerrijke namiddag of kom met een vriend of vriendin, dan kan dat uiteraard ook!

De prijs bedraagt 210 euro per persoon. (voor zowel individuele deelname als een groepsdeelname) 

De workshops gaan steeds in de namiddag door, van 12.30 uur t.e.m. 17.30 uur. Lotte voorziet voor jullie een hapje, een drankje en veel gezelligheid!

foto’s: Sarah Oyserman

KLEUREN & MATERIAAL

We hebben een selectie zachte en felle tinten in mohair en alpaca. Zo kan je een sjaal maken die perfect bij jouw outfit voor het trouwfeest past. Heb je jouw outfit al uitgekozen? Breng deze gerust mee, dan kunnen we samen kijken wat jij graag wil maken! 

Kom je als bruid je sjaal breien? Als je je trouwjurk al hebt gekozen, mag je die zeker ook meebrengen. Een stukje van de stof, verkrijgbaar in de winkel, is ook een optie. We hebben verschillende soorten wit waaruit je kan kiezen. uiteraard is een zachte, andere tint ook mogelijk. Of net een felle kleur? Jij kiest!