WORKSHOPS   

In Lottes atelier ga je zelf aan de slag op de handbreimachine. In vier uur maak je een unieke sjaal in alpaca- of mohair wol. Lotte en Alexander helpen je kiezen uit een selectie luxegaren in zachte tinten. Ze leren je hoe je de breimachine bedient en tonen je de knepen van het ambacht. Zo draag je zelfgemaakte warmte op het feest of elke ‘gewonere’ dag! We breien in een basisbreisteek, namelijk jersey voor de sjaal en zomertop.

Daarnaast komt Stina de komende periode workshops lino snijden geven en Renée leert je jouw eigen ringen maken, 

Trakteer jezelf op een fijne, leerrijke namiddag of kom met een vriend(en) of vriendin(nen)!

Lotte voorziet voor jullie een hapje en een drankje. Tot gauw!

 

Alexander en Lotte helpen je tijdens de workshops sjaal breien.. Daarnaast worden er ook enkele hele fijne workshops gegeven door fantastische ontwerpers! We kijken er er naar uit jullie te ontmoeten in een van de komende workshops!

foto’s: Authentic frames & Sarah Oyserman

KLEUREN & MATERIAAL

We hebben een selectie zachte en felle tinten in mohair en alpaca. Zo kan je een sjaal  maken die perfect bij jouw outfit voor een feest of ‘normalere’ dag past. 

Kom je als bruid je sjaal breien? Als je je trouwjurk al hebt gekozen, mag je die zeker ook meebrengen. Een stukje van de stof, verkrijgbaar in de winkel, is ook een optie. We hebben verschillende soorten wit waaruit je kan kiezen. uiteraard is een zachte, andere tint ook mogelijk. Of net een felle kleur? Jij kiest!