BEELDMATERIAAL PERSBERICHT

Hier vind je het beeldmateriaal van DIY-BORUUR-BOX LUX (met trui) en DIY-BORDUUR-BOX LIGHT.

De foto’s zijn gemaakt door Sophie Dens. 

Unknown-22

Corona dwingt jonge ontwerpers creatief te zijn.

Ook Gentse (bruids)breigoedontwerpster Lotte Van Huyck heeft zichzelf heruitgevonden. Nu trouwpartijen uitgesteld worden, wil ze mensen op een andere manier gelukkig maken. Zo ontwierp ze DIY-borduurboxen.

Normaal kan je in het atelier van ‘Lotte Van Huyck knitwear’ terecht voor gepersonaliseerd bruidsbreigoed of een workshop op de handbreimachine om je eigen sjaal, debardeur of trui te breien. Omdat mensen nu op zoek zijn om thuis zelf creatief aan de slag te gaan, ontwikkelde Lotte 2 borduurboxen:

De DIY-box LUX (219 euro) is een borduurbox met trui in hoogwaardige alpaca, een gepersonaliseerd label, borduurwol, borduurnaald, handleiding en sjabloon naar keuze.

DIY-box LIGHT (39 euro) is een borduurbox om aan de slag te gaan met een trui van jezelf waar een gaatje in zit of vlekje op zit. Je ontvangt een handleiding, borduurwol, naald en sjabloon.

Beide boxen zijn zo ontworpen dat iedereen er meteen mee aan de slag kan. Ze zijn voorzien van duurzame Italiaanse borduurgarens. Je kiest zelf de kleur en het sjabloon: ‘blossom’ of ‘brick’ en gaat aan de slag met een handige handleiding die zelfs de grootste linkerhanden in staat stellen om een stuk af te leveren met ‘designerallures’.

Meer informatie nodig?

Lotte Van Huyck knitwear

Raas Van Gaverestraat 18A

9000 Gent

hello@lottevanhuyck.com

0494/21.38.84